BEHANDLINGSMETODER2024-02-13T13:55:03+00:00
Loading...

BEHANDLINGSMETODER Kropsakupunktur

Klassisk Kinesisk akupunktur - hvor tynde engangsnåle placeres i udvalgte punkter på kroppen. Nålene er med til at starte en proces i kroppen der hjælper til at genoprette kroppens energibalance. Effektiv til behandling af alle former for smerter, allergier, fordøjelsesproblemer stress m.v. Læs mere.

AcuNova (Aku2000) - Moderne akupunktur - er en særlig form for kropsakupunktur der især benyttes ved smertetilstande, sportsskader og med stor succes ved øjensygdomme. Læs mere her.

Øreakupunktur

Klassisk Kinesisk øre-akupunktur - tynde engangsnåle, presnåle, magnetkulger benyttes i ørene til både fysiske og psykiske ubalancer, smerter samt alle former for afvænning. Øreakupunktur er også effektivt ved behandling for vægttab. Nålene kan sidde fra få dage op til et par uger.

NADA /5-punkts øreakupunktur - er en særlig form og benyttes med gode resultater i forbindelse med behandling af alle former for afvænning, herunder udtrapning af fx smertestillende- og beroligende medicin.

Cupping /vacumterapi

Effektiv bindevævsmassage ved fx smerter i bevægeapparatet. Der benyttes glas- eller silikone kopper.

Der skabes et vacum i kopperne, som sættes på udvalgte områder på kroppen - fx skuldre, ryg, arme og ben - huden bliver "suget" op, der skabes blodgennemstrømning således at musklerne bliver afspændte.

Kan også anvendes på fx. mave, talje og hofter som en del af behandling for vægttab.

Kost- og livsstil

I kinesisk medicin er der et udtryk der hedder '7 dele pleje og 3 dele behandling'.

Hér handler 'pleje' om kost- og livsstilsændringer. En uhensigtsmæssig og stresset livsstil er ofte baggrunden for sygdom og ubalancer. Selv små positive ændringer i hverdagen kan derfor gøre stor forskel. Du vil derfor opleve at rådgivning omkring kost og livsstil ofte er en del af behandlingen.

Det kinesiske koncept 'YANGSHEN' (at nære livet) handler om både fysiske og åndelige praksisser til at styrke og nære krop og sjæl. (kost, motion, hvile, meditation, Qi-gong, åndedrætsøvelser).

'Der er så meget du kan gøre selv' - det er vigtigt at du tager kontrollen i dit liv og sætter realistiske mål for dine eventuelle forandringer - da forandringer kun virker hvis de føres ud i livet.

Kinesisk massage

GUA SHA "at skrabe" er - er en effektiv metode til at bringe blodcirkulation og energi til blokerede områder på kroppen. Der arbejdes med et skrabeinstrument af fx. jadesten. Teknikken benyttes til almindelig massage, akutte og kroniske smerter. Under behandlingen vil der komme små "misfarvninger" på huden dér hvor blokeringerne er. Behandlingen giver en umiddelbar lettelse i kroppen.TUI NA Ansigtsmassage - meget blid og afstressende ansigtsmassage, hvor den specielle Tui Na teknik bruges - blide strøg og lette tryk på ansigt og hovedbund, god effekt ved stress, forhøjet BT, søvnløshed o.lign.

Coaching / rådgivning

Stresscoaching - mange symptomer og sygdomme har rod i stress. Er du ramt af stress tilbyder jeg dig rådgivning og coaching i kombination med fx. akupunktur, massage og afspænding.

Jeg møder dig dér hvor du er og hjælper dig med at finde frem til hvad du eventuelt kan have gavn af selv at gøre nu og i fremtiden. Det kræver blot er du er motiveret og indstillet på forandringer, så hjælper jeg dig ... Læs mere her.

HVIS IKKE IDAG... HVORNÅR SÅ?

- ring allerede nu og hør hvordan jeg kan hjælpe dig