PROFIL2024-02-13T13:58:04+00:00
Loading...

Hvem er jeg?


Jeg hedder Eva Christensen og ejer Klinik for Akupunktur og Trivsel, der ligger i Lejre kommune, i absolut rolige og naturskønne omgivelser – som er balsam for krop og sjæl.
Hvordan arbejder jeg?

Min passion for aktivt at hjælpe andre mennesker til et liv med trivsel er drivkraften i mit arbejde. Sammen med DIG er målet at skabe vedvarende sundhed, livskvalitet og balance i livet.

Jeg tager udgangspunkt i et holistisk menneskesyn og møder andre i respekt for hvor de er. Jeg oplever Traditionel kinesisk medicin, akupunktur, samtale og rådgivning som stærke elementer der går hånd-i-hånd i forhold til at genskabe sundhed, trivsel og balance i livet.

Mit brede felt af kompetencer har jeg hentet gennem løbende og målrettet uddannelse gennem mange år. Desuden har jeg samlet professionelle og personlige erfaringer fra et langt, travlt arbejdsliv inden for den internationale "Health Care" branche - hvor jeg har beskæftiget mig med menneskelige ressourcer, sundhed og trivsel.

Jeg er altid interesseret i at lære nyt. Allerede i 1986 deltog jeg på de første spændende kurser inden for kost og alternativ behandling.

Jeg uddanner mig løbende - at arbejde aktivt med andre mennesker kræver en kontinuerlig og livslang uddannelse.

For mig er et yderst vigtigt element i enhver behandling og omgang med andre mennesker at lytte, være aktivt tilstede og afsætte den fornødne tid til den enkelte. Jeg behandler derfor kun én person ad gangen.

Din sikkerhed - etik

  • Medlem af brancheorganisationen PA (Praktiserende Akupunktører)
  • Registreret Alternativ Behandler (RAB registreret Akupunktør), som er din sikkerhed for at jeg lever op til Sundhedsstyrelsens og lovgivningens krav om bl.a. etik, løbende videreuddannelse og god klinisk praksis
  • Jeg er dækket af en erhvervsansvarsforsikring
  • Som Certificeret NLP Master Coach og Stress coach arbejder jeg jf. ICF Standards of Conduct and Ethical guidelines samt jf. NLP foreningens etiske regler
  • Vurderer jeg at du kommer med et helbredsproblem der kræver behandling af læge eller anden terapeut, vil jeg altid henvise dig til din læge eller en anden terapeut

HVIS IKKE IDAG... HVORNÅR SÅ?

- ring allerede nu og hør hvordan jeg kan hjælpe dig